Paul's Brood & Banket bakt brood en banket op ambachtelijke en traditionele wijze en dat proef je… in de winkel komt de geur van versgebakken brood je dagelijks tegemoet !

Het team, onder leiding van Marianne en Paul De Schynkel, staat iedere dag weer met veel enthousiasme in de bakkerij en winkel om te zorgen dat uw verse broden en broodjes, koeken, gebak, taarten en nog veel meer heerlijkheden vers voor u klaar staan.
Al deze heerlijke producten kunt u kopen in onze winkel.

AFB_homepagina/home01.jpgAFB_homepagina/home02.jpg

Dagelijks gaat Bakkerij Paul de uitdaging aan om producten van hoge kwaliteit te brengen, we leveren een goede service en een breed assortiment.

Zo kan u genieten van ons heerlijk versgebakken brood en broodjes, vele soorten gebak en banket, ijs en diverse specialiteiten. Het assortiment wordt aangepast naargelang de jaarseizoenen. Bezoek voor meer info de rubriek producten of neem een kijkje in onze fotogalerij.

De producten uit onze moderne bakkerij voldoen aan alle hygiëne eisen die gesteld worden, zie rubriek haccp kwaliteit.

Van een eenvoudige broodmaaltijd tot een uitgebreide lunch of brunch : het ruime assortiment brood en broodjes biedt u volop keus. Met onze ruime variatie in brood & banket wordt ieder feest een echt feest, voor elke gelegenheid een lekkernij ! 

Paul's Brood & Banket,